Bestellen & verzenden

LEVERTIJD
Wanneer wij de betaling van jouw bestelling ontvangen maken wij jouw order gereed om  te verzenden. We proberen je order binnen 1-3 werkdagen te versturen.
Mocht het artikel dat je hebt besteld toch niet op voorraad zijn, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op en kijken we of het artikel binnen een aanvaardbare termijn alsnog bezorgd kan worden.

BEZORGKOSTEN
De kosten voor de verzending worden vermeld wanneer je een bestelling plaatst. Zie hieronder de tarieven.
Bezorgen in Wageningen is gratis.
Is het totale bedrag van je bestelling €80 of meer, dan betaal je geen verzendkosten.

Nederland – brievenbuspakket
Nederland – pakket
3,95
5,95
België 9,00
Duitsland 10,95

TRACK & TRACE
Je ontvangt een bevestiging per e-mail zodra wij je betaling binnen hebben en wanneer je bestelling verzonden wordt. In deze e-mail vind je ook een Track & Trace code van PostNL. Hiermee kun je zelf in de gaten houden wanneer je bestelling wordt bezorgd.
Bij ontvangst dien je de bestelling te controleren. Wanneer er schade/onvolkomenheden zijn dan dient de koper direct contact op te nemen met Luucx good goods middels e-mail.

CADEAU
Zit er een cadeautje tussen de items van jouw bestelling? Geef dit aan bij het vak in het bestelformulier. Wij kunnen er indien je dit wenst een kaartje bij doen.

VERPAKKING
De rode draad in onze conceptstore is duurzaamheid. Veel verzenddozen en vulmateriaal worden door ons hergebruikt dus je bestelling zit niet altijd in een nieuwe verpakking.

UITZONDERINGEN
Omdat wij een kleine onderneming zijn, kan het voorkomen dat wij, bijvoorbeeld tijdens drukke periodes, jouw producten niet binnen de gewenste tijd kunnen leveren. Wij nemen in dit geval altijd contact met je op.

ANDER AFLEVERADRES
Je kunt zelf een ander afleveradres kiezen als je je bestelling als cadeau wilt versturen.

RETOURNEREN
Niet tevreden met je items? Je kunt deze binnen 8 dagen nadat je het pakket hebt ontvangen aan ons retourneren. Stuur hiervoor een e-mail naar info@luucx.nl met de reden van retour en stuur het pakketje naar:

Luucx good goods
Markt 2
6701CZ Wageningen

RETOURVOORWAARDEN
Artikelen moeten in originele verpakking retour gezonden worden.
Het artikel moet in onbeschadigde staat zijn en de aangehechte labels moeten intact zijn. Het artikel is in ongedragen, ongewassen en ongebruikte staat.
Let op: Als de geretourneerde items die niet voldoen aan de retourvoorwaarden, dan mogen deze geweigerd worden door LUUCX en worden teruggestuurd naar de klant. De kosten hiervan zijn voor rekening van de klant.

TERUGBETALING
Wanneer wij de bestelling in goede orde retour hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen na ontbinding terugstorten op je rekening. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. In het geval van een beschadigd of verkeerd geleverd product vergoeden wij de verzendkosten achteraf.

LUUCX is niet verantwoordelijk voor de verzending van de geretourneerde producten en de kosten hiervan.
Deze verzendkosten worden niet vergoed.

VRAGEN OF SUGGESTIES
Heb je suggesties over hoe we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn? Of over de afhandeling van de orders? Deze horen wij graag. Je kunt dit mailen naar info@luucx.nl of bellen naar 06 16100310.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Om als eerste te lezen over Luucx good goods-updates en om speciale aanbiedingen te ontvangen.