Disclaimer

Disclaimer

Luucx B.V. (Kamer van Koophandel: 73551449), hierna te noemen Luucx good goods, verleent je hierbij toegang tot Luucx.nl (“de Website”) en nodigt je uit het aangebodene te kopen.

Luucx good goods behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan je mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Luucx good goods spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Luucx good goods.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Je kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Luucx good goods. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Luucx good goods nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Luucx good goods en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Luucx good goods, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.0.6″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Om als eerste te lezen over Luucx good goods-updates en om speciale aanbiedingen te ontvangen.