Ruilen & retourneren

Is het product toch niet wat je ervan verwacht had? Of wil je toch liever iets anders uitzoeken? Dan kun je het product binnen 8 dagen na ontvangst terugsturen zonder opgave van reden. Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen en/of SALE artikelen (vanaf 30% of meer), deze kunnen niet retour tenzij vooraf afgesproken! Het product met alle geleverde toebehoren moet ongebruikt zijn en in de originele staat geretourneerd worden. Stuur een mail naar info@luucx.nl en geef aan welk product je terug wilt sturen. Geef hierbij ook aan of je het wilt ruilen voor een ander product of liever je geld terug wilt ontvangen. Je kunt gebruik maken van het retourlabel dat bij de bestelling zit. Na ontvangst van je retour maken wij het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten naar je over. De kosten voor het terugsturen moet je zelf betalen. We zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen ontstaan tijdens het retour sturen. Wilt u het product liever in de fysieke winkel ruilen? Dit is zeker mogelijk.

Herroepingsrecht:
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

  1. Nadat je hebt laten weten dat u de overeenkomst herroept, heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen. Dit betekent dus: Je hebt na ontvangst van de gehele bestelling 14 dagen de tijd om te herroepen, en na herroeping nog eens 14 dagen om de producten terug te sturen
  2. Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet je ons op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Dit kan per mail (info@luucx.nl)

Je dient de mededeling van herroeping van de bestelling te doen voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Je kunt hiervoor het onderstaande modelformulier invullen en meesturen.

Modelformulier voor herroeping
(Dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer je de overeenkomst wilt herroepen)

Aan: 
Luucx good goods
Markt 2
6701 CZ
Wageningen

Ik deel u hierbij mede dat ik de overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten:

(aanduiding producten)

herroep.

Ontvangen op: . . – . . – 20 . .

Naam:
Adres:
Handtekening:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Om als eerste te lezen over Luucx good goods-updates en om speciale aanbiedingen te ontvangen.